La territoire du crayon. Microgrammes

La territoire du crayon. Microgrammes

Prólogo: Peter Utz

Traducción: Marion Graf

Editorial: Zoe

Páginas: 395

Año: 2003

EAN: 9782881824715

32,53 €
ENVÍO GRATIS
No disponible ahora

Tiempo de entrega:
Por consultar al distribuidor
La bohèmia de Berlín de principis de segle, alguns esdeveniments seguits d´anys d´errància, de solitud, de traball fins l´extenuació, i vint-i-sis anys d´internament psiquiàtric, i vint-i-tres anys de silenci literari, abans de morir un dia de nadal de 1956: la tràgica vida de Robert Walser (1878-1956), escullida i patida alhora, misteriosament entreverada a la seva obra que, actualment, és considerada una de les més importants de la modernitat literària.
Als anys vint, extremadament productius, l´art de Walser s´aferma, sobirana, amb una llibertat, lleugeresa i fervor corprenedors. S´expressa sobre la vanalitat, el perill quotidià, transfiguradora del món.
Són 77 les proses escollides dels famosos "microgrames". Vint anys han estat necessaris per dexifrar l´escriptura, a llapis, frenètica, minúscula, escrita inversemblant a sobres, marges dels diaris, formularis oficials, una escriptura de marges, intra-textos-convencionals, de Walser. Aquesta és el primer recull aparegut en francès, deutor de la seva meravellosa riquesa.