Historias de amor

Historias de amor

Prólogo: Volker Michels

Traducción: Juan de Sola Llovet

Editorial: Siruela

Páginas: 210

Año: 2003

EAN: 9788478446636

19,95 €
ENVÍO GRATIS
Recíbelo en tu casa en 2-4 días
Disponible ahora en
La Central de Callao
La Central (c/ Mallorca)
Disponible de 4 a 5 días en
La Central del Museo Reina Sofía
La Central del MUHBA
La Central del Raval
Robert Walser va escriure més de mil relats curts, dels quals cent tenen com a centre expressiu l´amor. L´any 1978, Volker Michels en va seleccionar 88 i els va ordenar cronològicament. D´aquella edició alemanya en neix aquesta, que conserva l´epíleg de Michels i ha estat traduïda per Juan de Sola Llovet.
"Soy dueño de un enorme capital de fuerza amatoria, y cada vez que salgo a la calle termino por coger cariño a alguna cosa, a alguna persona" Der Räuber (El bandido), Robert Walser.
Els relats inclosos en aquest volum mostren, d´una banda, un ampli repertori de recursos expressius i demostren, de l´altra, que Walser tenia un concepte poc convencional de l´amor i l´erotisme, per gaudi dels seu lectors. S´hi manifesta un amor mundi desmesurat, que tot ho toca, les noies i els ocells, els núvols i les dones distants, les flors dels prats i els enamorats que s`hi estiren.
Carícies poètiques, diminutius en abundància i girs verbals absolutament delirants conflueixen en aquests relats, conformen un món palpitant de comunicació amorosa i plaent, ridiculitzen subterràneament, amb un humor corrossiu, les estratègies morals burgeses.
Extracte de la contraportada.