Menys i tot

Menys i tot

Editorial: Labreu

Páginas: 50

Año: 2017

EAN: 9788494745232

12,00 €
ENVÍO GRATIS
Recíbelo en tu casa en 2-4 días
Disponible ahora en
La Central (c/ Mallorca)
La Central del Raval
Disponible de 4 a 5 días en
La Central de Callao
La Central del Museo Reina Sofía
La Central del MUHBA
Eduard Escoffet (El Poblet, Barcelona, 1979) ha dirigit, durant molts anys, la seva tasca creativa cap a la poesia sonora i el recital en directe, portant el seu treball per la Península, el continent europeu, Amèrica del nord, del centre i del sud, i la Xina. És cofundador del col·lectiu Projectes poètics sense títol – propost.org i va dirigir el Festival de pràctiques poètiques actuals PROPOSTA (CCCB, 2000-2004). Ha estat director, amb Martí Sales, de Barcelona Poesia (Festival Internacional de Poesia de Barcelona) i ha col·laborat en la programació d’altres festivals com el Festival Yuxtaposiciones de Madrid o el cicle ReVox (Barcelona i Madrid). També ha estat el responsable de la secció de poesia del programa sobre literatura Nostromo (La 2 de TVE).
És autor de les obres de teatre ¡Wamba va! (amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales), puaj./ecs. (amb Gerard Altaió i Josep Pedrals, i La belbel underground (amb Carles H Mor i Gerard Altaió). I ha publicat Estramps (2011), llibre d’artista, amb Evru; Gaire (2012) i el disc Pols, amb la banda Bradien (2012). El seu nou projecte musical ha estat la creació de la banda Barba Corsini, amb el músic Pope.
Partint d’un concepte que va més enllà de la postmodernitat, la poesia d’Eduard Escoffet intenta arquitecturitzar a través del llenguatge una realitat on món i cos configuren l’espai on l’ésser polític concentra la seva visió, amb una expressió que va del poema aforístic a la lírica abstracta, de la condició humana.