Catalunya. A la independència per la butxaca

Catalunya. A la independència per la butxaca

Editorial: Angle

Páginas: 167

Año: 2012

EAN: 9788415307204

16,90 €
5% de descuento
16,06 €
ENVÍO GRATIS
No disponible ahora

Tiempo de entrega:
Por consultar al distribuidor
El llibre que demostra l´absoluta viabilitat econòmica d´una Catalunya independent Cada vegada el llistat de raons a favor de la independència és més llarg, i per fi sembla que tothom coincideixen haver trobat el motiu definitiu. És la raó més democràtica i més poderosa de totes, perquè afecta a vells i a joves, a rendes altes i baixes, a empresaris i a treballadors, a tothom qui visqui a Catalunya sigui de l´origen que sigui. Estem parlant d´arribar a la independència de Catalunya per la butxaca.
Amb vocació i experiència en gestió i docència, Alfons Durán-Pich construeix un discurs directe, clar, il·luminat quan és necessari per xifres, citacions i articles. Els números de l´espoli fiscal, quines són les inversions que s´han fet a Catalunya o per què i com és viable l´Estat català són les parades que anem fent durant el trajecte, el final del qual se´ns va imposant pàgina a pàgina sense concessions: Espanya és el passat.
«Durán-Pich es troba com un peix a l´aigua en la complexitat de les xifres i fa l´esforç de fer-les entenedores i llegibles per a qualsevol que no sigui un expert. Aquest és, probablement, el gran mèrit d´aquest estudi: l´atípica claredat expositiva d´uns temes que habitualment són àrids i complexos.» (del pròleg de Quim Torra)