Reviure els fets

Reviure els fets

Editorial: edicions del 1979

Páginas: 362

Año: 2020

EAN: 9788497201858

18,00 €
ENVÍO GRATIS
Recíbelo en tu casa en 2-4 días
Disponible ahora en
La Central (c/ Mallorca)
Disponible de 4 a 5 días en
La Central de Callao
La Central del Museo Reina Sofía
La Central del MUHBA
La Central del Raval
El llibre que teniu entre les mans és el relat, des de l´ex­perièn­cia personal, d´uns aspectes amagats del ressorgiment de tot un poble; l´explicació d´allò que alguns qualifiquen de miracle, però que no és cap altra cosa que l´acumulació de vides compromeses que pensen i lluiten per l´alliberament col·lectiu.

En aquestes memòries polítiques, l´autor s´esforça per aportar una visió de conjunt a la seva activitat militant continuada amb la voluntat d´exposar un reguitzell d´idees, raonaments, preses de posició i accions que han anat seguint el desplegament d´un moviment polític nou, l´independentisme contemporani, que, havent tingut una primera brotada als anys vuitanta del segle passat, ha fet l´eclosió massiva a inicis del XXI.

No hi trobareu, doncs, cròniques èpiques ni contes a la vora del foc, sinó la realitat crua d´uns fets i la narració d´un compromís de centenars i milers de persones que el poder establert ha volgut oblidar durant anys, però que ara es troben protagonitzant esdeveniments singulars.

«El llibre d´en Carles són unes memòries dures, amb un punt d´amargor en alguns passatges, però tenen el valor de representar seixanta anys de trajectòria incombustible. De ser-hi sempre, sense esperar res a canvi.»

Pròleg d´Albert Botran, historiador.