Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


BZ

Sais, Pere

Grotowski: Del teatre a l´art com a vehicle

Jerzy Grotowski és mundialment conegut com un dels grans pioners de les arts escèniques del segle XX. Paradoxalment, la trajectòria posterior a la seva producció teatral i a la concepció del Teatre Pobre és gairebé desconeguda. Hi ha un Grotowski "apòcrif", ocult, fora dels cànons, un Grotowski outsider que treballa al llindar del teatre, en un punt en què no hi ha lloc per a les etiquetes i les definicions. Grotowski és visible i invisible, con un corrent d´aigua subterrània que aflora, es converteix en riu i retorna a les profunditats.
Aquest primer assaig en català dedicat al director polonès il·lumina alguns dels aspectes menys coneguts del seu treball. Pere Sais ens ofereix, a partir de la seva experiència teoricopràctica, un visió panoràmica de la trajectòria i el treball de Jerzy Grotowski, destil·lada - per raons d´espai - però detallada, precisa i articulada mitjançant citacions de textos clau.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���