L

Dotze bitllets i un bitllot. Relats dels Pirineus

  • Editorial: Proa
  • Páginas: 174
  • Año: 2010
  • Precio: 16.50 €
  • EAN: 9788482569390

Des del 1994, més de cent cinquanta escriptors d´arreu dels Països Catalans han participat en les trobades que organitza anualment el Consell Cultural de les Valls d´Àneu en algun punt dels Pirineus. L´incansable Ferran Rella ha aconseguit, a més, implicar-hi, en diverses ocasions, escriptors occitans, aragonesos i bascos, veïns d´aquesta serralada que ens uneix més que ens separa.
Les trobades d´escriptors són fructíferes per la relació que els creadors estableixen entre ells i amb el paisatge, però també pel fruit que donen passats uns mesos en forma de relats. Els reculls que generen aquestes jornades contribueixen poderosament a la mitificació literària dels Pirineus i en donen una visió complementària i rica.
Textos d´Àlex Broch, Esperança Camps, Pep Coll, Xavi Gutiérrez, Maria-jo Hustaix-etcheverry, Andreu Loncà, Urbà Lozano, Joan-Francès Mariòt, Terèsa Pambrun, Núria Perpinyà, Àlex Susanna, Florian Vernet i Ferran Rella.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".