Temps de cendres

Temps de cendres

Traducción: Núria Parés Sellarès

Editorial: Columna

Páginas: 969

Año: 2013

EAN: 9788466416368

22,00 €
5% de descuento
20,90 €
ENVÍO GRATIS
No disponible ahora

Tiempo de entrega:
Por consultar al distribuidor
En ple Renaixement, en Joan i l’Anna regenten una llibreria que es converteix en el centre de les intrigues de Roma. L´establiment és un símbol del clan català dels Borgia, que governa la ciutat amb mà de ferro, i, per tant, un objectiu a destruir per part de les grans famílies romanes que ordeixen la caiguda del papa Alexandre VI i dels seus ambiciosos fills Joan, Cèsar i Lucrècia.
En Joan i l’Anna són feliços malgrat les traïcions, els complots, els adulteris, les guerres i els assassinats que els envolten. Però en Joan de Borgia, un jove que no accepta negatives i en qui el seu pare, el papa, ha delegat tot el seu poder, s´encapritxa de l´Anna.
A partir d´aquest moment en Joan i l’Anna s´hauran d´enfrontar, també, al poder dels seus protectors, els Borgia, per salvar el seu amor, la seva família i la seva dignitat.
Aquest és l´inici d´una gesta que portarà el llibreter a lluitar al costat del Gran Capità per la conquesta de Nàpols, a convertir-se en frare per enderrocar Savonarola a Florència, a enfrontar-se a la Inquisició i a la pesta a Barcelona, a lluitar contra naus corsàries a la Mediterrània i a participar en les misèries, la glòria i la caiguda d´uns personatges fascinants i únics en la història: els Borgia.