Fem-nos escoltar! Història de les ràdios ciutadanes de l´espai ca

Fem-nos escoltar! Història de les ràdios ciutadanes de l´espai ca

Editorial: Gregal

Páginas: 379

Año: 2019

EAN: 9788417082635

19,00 €
ENVÍO GRATIS
No disponible ahora

Tiempo de entrega:
De 4 a 5 dias.
L´espai català de comunicació presenta una llarga i rica història de comunicació local, molt sovint lligada a l´impuls popular. Aquest estudi ofereix una visió panoràmica, des dels inicis fins al present, del fenomen de les ràdios ciutadanes.

El llibre comença familiaritzant el lector amb aquest concepte, que engloba les emissores que neixen de la necessitat de la societat civil de dotar-se dels seus canals de comunicació, ja sigui per fer sentir veus excloses dels mitjans convencionals o bé perquè en un indret hi ha un buit mediàtic.

Nascudes, generalment, poc després de la fi de la dictadura, les ràdios ciutadanes dels Països Catalans van erigir-se com un altaveu per als moviments socials i lluites de la Transició, i han mantingut viu l´esperit contestatari, participatiu i comunitari en la comunicació local. Aquestes emissores han lluitat sempre per la democratització de la informació i la comunicació, malgrat les múltiples dificultats polítiques i legals que n´han frenat el desenvolupament a l´Estat espanyol.