Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Buscar en el blog:

Roger Pelàez

El procés explicat als idiotes

28.04.2018
El procés us avorreix. Assumiu-ho. Si sou del sud podeu marxar a la Tirania popular de lo Sud d’en Valero Sanmartí; si no, podeu demanar-hi asil, el NO ja el teniu i, a més, hi esteu prou acostumats. Si us toca seguir vivint jornades històriques sempre us quedarà l’humor punk d’en Roger Pelàez, i hi teniu més coses en comú del que penseu.
 
A finals de setembre de l’any passat la revista digital Artefacte va cedir un espai a l’humorista i il·lustrador Roger Pelàez i ell va decidir fer un diari del procés independentista perquè creia que, cap a la Castanyada, Catalunya ja seria independent. Va triar fer-ho per a idiotes perquè, segons diu, és un adjectiu prou generalista en què un tipus com ell, que no arriba ni a idiota, s’hi pot sentir identificat.
 
Així, jornada rere jornada i durant vuitanta-vuit capítols, Pelàez usa la seva sàtira política i social contra tot i tothom, però sobretot contra una classe política que no està donant la talla. Col·laborador habitual de TMEO, Pelàez ha convidat al seu aquelarre ple de referents dibuixants com el Listo, Zaldi Eroa i Nomdenoia, entre d’altres, i la gent de Males Herbes, amants del bizarrisme nostrat, ho agombolen –gràcies Roger Pelàez per descobrir-me aquest verb– amb amor.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���