Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

Petros Màrkaris

Recomanacions de lectura per a la BCNegra 2020

27.01.2020
En el context de la BCNegra 2020, que es celebra del 30 de gener al 9 de febrer, hem demanat a alguns dels participants que ens facin una petita selecció de lectures.

Petros Màrkaris ens recomana els següents llibres:

-El olor de la noche, d'Andrea Camilleri.

-Adiós muñeca, de Raymond Chandler.

-El halcón maltés, de Dashiell Hammett.

-Las marismas, d'Arnaldur Indridason

-La parte del muerto, de Yasmina Khadra.

-Nada, de Jean-Patrick Manchette.

-Quinteto de Buenos Aires, de Manuel Vázquez Montalban.

-Adios Hemingway, de Leonardo Padura.

-Asuntos Internos, d'Ian Rankin.

-La desaparición de Majorana, de Leonardo Sciascia.

-El gos groc, de Georges Simenon.


Petros Màrkaris (Istanbul, 1937) és conegut per la sèrie de novel·les policíaques protagonitzades per Kostas Jaritos: Noticias de la noche, Defensa cerrada, Suïcidi perfecte, El accionista mayoritario, Mort a Istanbul i la reeixida Trilogia de la Crisi —composta per Amb l’aigua fins al coll, Liquidació final i Pa, educació, llibertat —, a la qual segueixen Fins aquí hem arribat i Offshore. Ha obtingut, entre d’altres, el Premi Negra y Criminal, el Prix Point du Polar Européen, el Premio Arcebispo Juan de San Clemente i, a Barcelona, el Premi Pepe Carvalho 2012. A La mort d’Ulisses, Màrkaris ens va delectar amb tres casos policíacs i altres relats dee màxima actualitat sobre l’emigració forçosa, i a Próxima parada, Atenas, ens va oferir una guia molt personal per la capital grega.Font de la imatge: https://www.barcelona.cat/bcnegra/ca/novetats-editorials
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �