Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Recordar Clave

Nuevo usuario

Buscar en el blog:

Mireia Sallarès

Com una mica d´aigua al palmell de la mà

03.09.2019
Fins a la lectura d’aquest llibre no m’havia plantejat que una idea com la precarietat, tan en voga avui dia, és –a ulls de la Mireia Sallarès– «un concepte fonamental», ja que Eros és fill de la pobresa (Pènia). Aquesta és una de les maneres com parla de l’amor, aquest «concepte deixalla» que rescata per a aquest llibre. Com una mica d’aigua al palmell de la mà forma part d’una trilogia on l’autora s’ocupa de cada un d’aquests conceptes: amor, treball i veritat. Aquest projecte tracta de repensar conceptes fundacionals i radicals per la humanitat que, en canvi, s’han buidat de sentit mil vegades.
Amb el pretext del projecte fet a Sèrbia, repensa una tradició que parla sobre l’amor molt més personal: des de Hannah Arendt a Pessoa fins a algunes de les fotografies que va fer l’autora a Sèrbia. La intertextualitat de l’obra ens recorda com, d’alguna manera, aquests conceptes també ens construeixen fins i tot quan pensem sobre ells. Des d’aquesta autoconsciència, el que ens proporciona és l’entrevista sobre aquest projecte al qual no assistim, però al capdavall, què és un projecte o una obra?
En canvi, ens convida a una gran reflexió sobre amor, guerra, territoris, història, art i maneres de fer.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���