Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

Mar Bosch Oliveras 

Les generacions espontànies

11.07.2016
La novel·la de Mar Bosch Oliveras ens ofereix un retrat divertit del que s'ha anomenat la generació milenial.
El llibre, quasi en la seva totalitat, narra una entrevista de feina entre una noia a l'atur i el cap d'una gran empresa. El que podria ser una història plena de ràbia degut a les condicions adverses que els hi toca viure a tantes persones en aquest país és, en canvi, una història plena d'humor i ironia, explicada a través d'una prosa que aconsegueix ser lleugera precisament per com de bé està treballada.

El retrat, lluny d'assemblar-se a El crit de Munch, acaba sent un collage surrealista ple de les peripècies que han de fer moltes persones per sobreviure en un món destrossat per la crisi econòmica i la degradació contínua de les relacions afectives entre els éssers humans.
 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �