Nuestras recomendaciones y propuestas

Propuestas infantiles

L’Altra Tribu: un nou segell pels més joves

Por María Sánchez Escribano
30.5.2019

L’Altra Editorial estrena segell! I ho fa mirant cap a un públic ben complicat: els joves d’entre 12 i 16 anys. L’Altra Tribu és una aposta d’allò més valenta tenint en compte que els joves d’avui no llegeixen i que només tenen ulls per als seus smartphones. O potser no és del tot així? A L’Altra Tribu aposten per aquesta nova generació de joves lectors, convençudes que són un públic exigent que cal cuidar. Un dels seus principals objectius és editar títols en català que enganxin els lectors evitant les traduccions feixugues i, alhora, apostant per les noves veus de la literatura juvenil.

L’aventura ha començat amb dos llibres que en el seu moment van marcar les editores del projecte: Quin dia tan bèstia! i Quan un toca el dos. El primer és la història d’una mare i una filla que canvien de cos, cosa que les obligarà a posar-se en la pell de l’altra. A Quan un toca el dos la Madde haurà de fer front a la separació dels seus pares al mateix temps que descobreix el primer amor. Dos llibres que tracten la fragilitat i l’emoció del món adolescent i que pretenen ser els primers de molts altres. Així que no us despisteu i estigueu atents a les properes novetats de L’Altra Tribu.

PROPUESTA

Equipaje de mano

Para los buenos momentos

Propuestas de lectura para disfrutar de los buenos ratos este verano

Leer más

PROPUESTA

Para ir abriendo boca

¡En septiembre sacan uno nuevo!

Una selección de los últimos títulos de autoras y autores que volverán pisando fuerte en septiembre.

Leer más

PROPUESTA

Nueva York sin parar

Nueva York, la ciudad de ciudades, eléctrica y ecléctica, siempre en constante efervescencia. Una ciudad donde nacen y crecen una infinidad de historias, vidas y proyectos, donde la música, la moda, el arte, los paseos y la fiesta han tomado más vida que en ninguna parte.

Leer más

PROPUESTA

Writing resistance

Here are some of our favorite recent debuts and modern classics that cast a critical eye over an ongoing present that continues to fail to recognize other communities, bodies and love as well as versions of history and cultural myths that bind us all.

Leer más