Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Buscar en el blog:

Kosmopolis 2015

21.03.2015
Dimecres 18 de març va començar el Kosmopolis 2015, el festival de literatura amplificada. En la seva vuitena edició biennal, l’esdeveniment que converteix tots els espais del CCCB en un lloc de trobada dels lectors amb escriptors, guionistes, músics, dramaturgs i periodistes d’arreu del món, ha ampliat la seva durada, de tres a cinc dies.

Enguany, el festival, dirigit novament per Juan Insua, té com a teló de fons l’exposició Les variacions Sebald, dedicada a l'escriptor alemany W. G. Sebald i comissariada per Jordi Carrión i Pablo Helguera. Els "Diàlegs K" han dut a la ciutat autors internacionals com Taiye Selasi, Paolo Giordano, William T. Vollman, Robert Coover i Rachel Kushner i la quarta trobada Bookcamp s’ha celebrat de dijous a dissabte.

El Canal Alfa, la programació audiovisual inspirada en la literatura, du diumenge al recinte una jornada dedicada a sèries televisives d’alta qualitat literària.

El festival celebra a el 150è aniversari de la publicació d’Alícia al País de les Meravelles i s’ocupa amb especial èmfasi en les noves narratives periodístiques i l’evolució del periodisme d’investigació.

Reunim aquí els llibres que les jornades han convocat.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���