Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

Ian McEwan 

Màquines com jo

04.09.2019
Ens trobem a Londres, als anys vuitanta del segle XX, on alguns fets històrics han estat alterats i on s’han inclòs uns quants elements dels nostre futur i alguns més del que encara no ha arribat.
Charlie acaba de perdre la seva mare i amb l’herència decideix fer-se un bon regal: un dels primers humans artificials programats per servir als tristos mortals que ja no saben com resoldre la seva vida quotidiana, el seu nom és Adam. La Miranda, la jove veïna d’en Charlie amb qui acabarà tenint una complicada relació sentimental, és convidada a compartir l’entusiasme d’aquesta nova joguina que aviat canviarà la vida de tots.
Mentrestant, un destacament especial britànic parteix per recuperar les illes Malvines, misió que fracasarà estrepitosament, i l’Alan Turing continua investigant centrat en el desenvolupament de la intelligència artificial i amb un interès especial amb la colla d’Adams i Eves (la versió femenina de l’Adam) que s’han fabricat recentment i que comencen a donar problemes perquè van més enllà dels seus límits programats.
Als primers passos de l’Adam, s’aniran afegint noves habilitats i nous pensaments, així com un enamorament que obre les portes al conflicte moral amb els humans als quals pertany, provocant situacions que van de la comicitat a la inquietud. 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �