Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

Heather Rose

Museu de l’amor modern

09.03.2019
Museu d’Art Modern, Nova York 2010. Marina Abramović presenta una nova performance: The Artist is Present.
Una taula i dues cadires és tot el que hi ha a la sala, Abramović seu en una de les cadires, a l’altra hi pot seure tothom que ho vulgui, tota interacció serà una mirada.

A partir de la pròpia experiència i l’impacte que això va causar en Heather Rose, l’autora va recrear la performance de l’artista en una novel·la. El museu de l’amor modern, publicat el 2016 i traduït ara al català per l’editorial Les Hores, ens presenta un conjunt de personatges que es van trobant al MoMa cridats per les sensacions que els desperta l’artista.
Un compositor musical estancat després de la malaltia de la seva dona, una professora d’art retirada que s’ha quedat vídua, una estudiant de doctorat adoptada, entre d’altres, són els personatges que van construint un teixit d’històries de solitud, dolor i dol que comencen a trobar una sortida a través del que l’art, i en concret, Abramović, els pot remoure.

Una reflexió sobre l’art i l’amor, sobre la quotidianitat i els excessos de la societat actual, i com l’art pot transformar fins i tot els més escèptics.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �