Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Buscar en el blog:

Gabi Martínez

Recomanacions pel Festival Liternatura 

12.10.2018
En el marc del Festival Liternatura, el primer festival de natura i literatura, que es celebra els dies 20 i 21 d'octubre a Barcelona, hem buscat les recomanacions dels autors i les autores afins al món natural.

Les recomanacions de Gabi Martínez són:

Una temporada en Tinker Creek, Annie Dillard,
Naturaleza virgen, Robert Macfarlane,
¿Para qué sirven las aves?, Antonio Sandoval
La vida del pastor, James Rebanks
Indian Creek, Pete Fromm
H de Halcón, Helen Macdonald


Gabi Martínez va néixer a Barcelona l'any 1971. La seva obra narrativa inclou Ático (2004), per la qual va ser seleccionat per l'editorial Palgrave/MacMillan com un dels cinc autors més representatius de l'avantguarda espanyola dels últims vint anys; Sudd (2007), que va adapartar-se al còmic; Los mares de Wang (2008), Millor Llibre de No Ficció de l'any segons Condé Nast Traveller, Sólo para gigantes (2011) guanyador del Premi Continuará de TVE i seleccionat com el Millor Llibre de No Ficció per Qué LeerEn la Barrera (2012), escollit com a Millor Llibre de No Ficció per Qué Leer, i Voy (2014). La seva última novel·la és Las defensas (2017) publicada per Seix Barral una novel·la basada en la història real d'un metge que va patir la malaltia que investigava i va mobilitzar la comunitat mèdica per demostrar-ho.

L'autor participa al festival amb la conferència La natura és antisistema?  el diumenge 21 a les 11h a la Sala del Celler, més informació a:  https://www.movistarliternatura.com/programa/
 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���