Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

Septiembre 2019
Jean Rhys 
Neus Botellé. 06.09.2019
Quan torna a la solitud de la seva cambra sempre té la companyia del conyac i el Luminal i es pot treure l’armadura que l’acompanya en els seus vagabundejos per la ciutat.
leer más
Mireia Sallarès
Jara de Tomás. 03.09.2019
Aquest projecte tracta de repensar conceptes fundacionals i radicals per la humanitat que, en canvi, s’han buidat de sentit mil vegades.
leer más
Siri Hustvedt
Ànnia Paredes. 06.09.2019
Entre records del passat, vivències presents i un futur encara desconegut, i juntament amb una infinitat de personatges i experiències, anem trobant la persona que vam ser, la persona que som, i la pe...
leer más
Philippe Lançon
Marta Ramoneda. 05.09.2019
Aquell Lançon, periodista avesat a les arts i xop de literatura, «el que no estava completament mort» haurà de conviure amb «el que va haver de sobreviure».
leer más
Ali Smith
Elisabeth Massana. 05.09.2019
Batejada com la primera novel·la postBrexit, Tardor, de l’escocesa Ali Smith, inaugura un quartet literari que reforumula la literatura britànica del segle XXI amb una prosa que ens empeny a ...
leer más
Ian McEwan 
Neus Botellé. 04.09.2019
Ens trobem a Londres, als anys vuitanta del segle XX, on alguns fets històrics han estat alterats i on s’han inclòs uns quants elements dels nostre futur i alguns més del que encara no ha arribat.
leer más
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �