E.V.A. T de teatre 25 anys

E.V.A. T de teatre 25 anys

FichaTextoEditorial Arola Editors

FichaTextoAno 2018

FichaTextoEan 9788494907449

$12.00
FichaTextoEnvio
FichaDisponibilidadTiempoEntregaTexto24
FichaDisponibilidadExistencias
La Central del Raval
FichaDisponibilidadTiempoEntregaTexto45
La Central de Callao
La Central del Museo Reina Sofía
La Central del MUHBA
La Central (c/ Mallorca)

Obra escrita per Marc Artigau, Cristina Genebat i Júlio Manrique
E.V.A.Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l´E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l´Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s´ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida presenten diferents situacions de dolor: tant físic com espiritual.
Amb l´acrònim E.V.A. es coneix l´escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat. I E.V.A. és, també, el títol d´una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre han celebrat els 25 anys als escenaris.
T de Teatre va ser creada el 1991 per cinc joves actrius tot just graduades a l´Institut del Teatre de Barcelona. El seu primer espectacle, Petits contes misògins (1991), va ser guardonat amb el Premi de la Crítica de Barcelona a la millor revelació teatral de la temporada. El 1994 van estrenar Homes!, de la qual van fer més de 850 funcions. Criatures es va estrenar a Buenos Aires l´abril del 1998 i, mesos més tard, a Barcelona i a Madrid. La seguiren la telecomèdia Jet lag, creada amb el cineasta Cesc Gay, que consta de 81 capítols, emesos al llarg de sis temporades, i els espectacles Això no és vida! (2003), 15 (2006) i Com pot ser que t´estimi tant (2007), coproduït amb el Teatre Nacional de Catalunya. Delicades (2010), coproduït amb el Festival Grec, i Aventura! (2012), amb text i direcció d´Alfredo Sanzol; Dones com jo (2014), de Pau Miró, i Premis i càstigs (2015), amb dramatúrgia i direcció de l´argentí Ciro Zorzoli, coproduït amb el Teatre Lliure i el Festival Grec, E.V.A. (2017), escrita per Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique, i dirigida per aquest últim, i novament coproduït amb el Festival Grec, són els darrers espectacles que ha representat aquesta singular companyia T de Teatre al llarg de vint-i-cinc anys ha creat onze espectacles, ha representat més de 2.700 funcions i ha convocat l´assistència de més d´un milió d´espectadors.

FichaTituloOtros E.V.A. T de teatre 25 anysFichaTituloOtrosSecundario