Els llocs on ha dormit Jonàs

Els llocs on ha dormit Jonàs
Pujol Cruells, Adrià Els llocs on ha dormit Jonàs 17,50 €
28.9.2021
19h
La Central del Raval

Els llocs on ha dormit Jonàs

Presentación a cargo de Adrià Pujol Cruells y Albert Pijuan
Os invitamos a la presentación al aire libre del libro Els llocs on ha dormit Jonàs, de Adrià Pujol Cruells, el martes 28 de septiembre a las 19h en La Central del Raval. La presentación estará a cargo del mismo autor y el escritor Albert Pijuan.


Sobre el libro

(CAT) En Jonàs, programador de videojocs i propietari d’una petita empresa, fa de professor a Figueres a un grapat de mil·lenistes insuportables. Casat i pare de tres fills, no està segur d’haver matat un amor de joventut acabat de retrobar i mentre es recupera d’una nit d'alcohol i altres estupefaents desgrana els records d'una vida inquieta: mirarà d’entendre com ha arribat fins aquí, i ho farà d’una manera singular, ordenant el passat a partir dels llocs on ha dormit. Des de la infància al poble d'Argelers, els primers èxits i fracassos amb les noies, l’afició i addicció als videojocs, els embolics de la indústria de l'entreteniment digital, les classes... i el seu paper com a pare de tres fills i marit imperfecte. Al capdavall, Jonàs no té clar si es pren l’existència com un joc o si viu els videojocs com si fossin part de la realitat.

Sobre el autor

Adrià Pujol i Cruells (Begur, 1974). Escritor y traductor. Ha publicado ensayo, ficción y memorias. Sus últimos libros son Picadura (Sidillà, 2014), Guia sentimental de l'Empordanet (Pòrtic, 2016), La carpeta és blava (Labreu, 2017), Els barcelonins (L’Avenç, 2017), El fill del corrector/Arre arre corrector (con Rubén Martín Giráldez, en Ortega y Hurtado editores, 2018), Míster Folch (Empúries, 2019) y Els llocs on ha dormit Jonàs (Empúries, 2021). Ha traducido, entre otras, obras de Pierre Michon, Boris Vian y Henri Bergson, y ganó el Serra d'Or de traducción por L’eclipsi, de Georges Perec (L’Avenç, 2017).   

Información de interés sobre la presentación

- Aforo al 70%
- Para inscribirse al acto es necesario clickar sobre el botón INSCRIPCIÓN GRATUITA y darse de alta en la web. En el caso de que se disponga de cuenta web, por compras o inscripciones previas, solo hará falta introducir los datos, la reserva quedará reflejada en el apartado mis reservas, de la cuenta web. Además se enviará un correo de confirmación.
- Para el día de la presentación, comprobaremos las inscripciones a la entrada del acto, se puede presentar el correo de confirmación o dar nombre y apellidos. 
- La cita previa garantiza la asistencia al acto. En caso de no formalizar la inscripción no podemos garantizar la plaza.
- Día y hora: Martes 28 de septiembre a las 19h (Jardín interior de La Central del Raval)
*En caso de lluvia, el acto se llevará a cabo en el interior de la librería.


Para dudas o consultas os atenderemos en citapreviabcn@lacentral.com 

Artículos relacionados en nuestro blog

Adrià Pujol Cruells i Rubén Martín Giráldez
Adrià Pujol Cruells + Rubén Martín Giráldez Martín Giráldez, Rubén Pujol Cruells, Adrià El fill del corrector / Arre, arre, corrector 18,00 €

Adrià Pujol Cruells i Rubén Martín Giráldez

El fill del corrector | Arre, arre, corrector

Por Blog de La Central

Hi ha autors dels quals, pel motiu que sigui, sempre hi ha llibres a la taula de novetats o recomanats. Adrià Pujol és un d’ells. No havíem paït La carpeta és blava que Els barcelonins ja arribava i, quan l’estàvem llegint, Hu...

Leer más