Clàssics, lectura Crim i càstig

Crim i càstig
Dostoievski, Fiódor Crim i càstig 34,95 €
10.11.2021
11h a 19h
La Central del Raval

Clàssics, lectura Crim i càstig

Festival d'Arts Contemporànies i Pensament
El Festival Clàssics posa els clàssics al centre de les energies creatives d’avui. Centrada en un tema universal, cada edició encarrega peces de nova creació a artistes de tota mena de disciplines que s’inspiren en textos clàssics.


Amb aquest festival, La Casa dels Clàssics posa els clàssics al centre de les energies creatives d’avui: promovent el diàleg amb el passat per donar força i profunditat a la cultura contemporània i impulsant relectures dels clàssics que ens emocionin i que ens ajudin a pensar sobre preocupacions essencials de la humanitat. La temàtica de l’edició 2021 és la ira. Un tema cabdal en aquest present convuls que ja inspirava la literatura clàssica en els seus orígens.

El dia 11 de novembre se celebra el bicentenari del naixement de Dostoievski. Per invocar-lo, ens convoquem a fer una marató de lectura en veu alta d’una de les seves obres més importants: Crim i càstig. Durant sis dies seguits, cada dia en un lloc diferent, es llegirà una de les sis parts que compon l’obra.

El dimecres 10 de novembre, des de les 11h fins a les 19h, el jardí de La Central del Raval acollirà una part de la lectura, on ens acompanyaran actors, traductors, escriptors, i tothom qui vulgui sumar-se al ritual de llegir una gran història en veu alta. Per tal de participar-hi, no és necessària inscripció prèvia. Només cal que us animeu a venir i a participar de la lectura.

Artículos relacionados en nuestro blog

Fiódor Dostoievski 
Dostoievski, Fiódor Crim i càstig 34,95 €

Fiódor Dostoievski 

Crim i càstig

Por Autor convidat / Autor invitado

L’any 1864 Fiódor Dostoievski publica els Apunts del subsol. Un text que sempre es marca com a punt d’inflexió en la carrera de l’autor, perquè se suposa que és a partir d’aquest llibre que Dostoievski guanya una profunditat psicològica que abans es veu que no exhibia. Un llibre que intueix un futur massa parametritzat que, ai las, sembla que ja és aquí. El mateix 18...

Leer más