Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Un pi, dos lledoners, una olivera, de Francesc Meseguer

Edicions Tremendes

Dimecres, 12 de desembre de 2018, 19h La Central del Raval

Tancat a Vil·la Joana, la casa on Jacint Verdaguer va passar els seus últims dies, un escriptor comença un dietari. Aviat, la literatura i el lloc es confonen en un encreuament de discursos inconnexos, superposats, per on l’autor transita mig adormit i en sandàlies, sense estridències ni pretensions, conscient que allò menys interessant del text és ell mateix i el més interessant, el camí de sortida que el porta a mirar cap enfora.
Després de l’acidesa de Lear (Premi Born 2016) i de la radicalitat frag mentària de Body sushi (Arola, 2017), Meseguer construeix un text minimalista, aparentment intranscendent, que creix imperceptiblement, com un bosc. Una finíssima paròdia de l’autoficció, de les novel·les de residència d’escriptors, i dels excessos d’ego de la literatura actual.


http://www.francescmeseguer.com/cr/
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���