La Central del Raval

Tot l'important és a la superfície

Gregorio Luri

Els dimarts, del 29 de setembre al 3 de novembre de 2020, 19h a 20:30h La Central del Raval
Llegirem detingudament tres diàlegs socràtics de Plató: L'Eutifró, l'Apologia i el Critó. En el primer, Sòcrates va a la seu del magistral a conèixer una greu acusació que han dirigit contra ell; en el segon, es defensa davant el tribunal que el jutja; en el tercer, ja condemnat a mort i en espera de l'execució de la sentència, es reivindica com a ciutadà exemplar davant el lector de Plató. En el procés d'aquests tres diàlegs se'ns posen de manifest les sempre difícils relacions entre la filosofia i la ciutat.
 
Material necessari: Els tres diàlegs de Plató, preferentment de l'editorial Bernat Metge / Casa del clàssics. És imprescindible assistir sense reclinatori i sense creure's ni més llest ni més noble que els jutges que van condemnar a Sòcrates a beure la cicuta.


Calendari: Els dimarts, 29 de setembre, 6 d’octubre, 20 d’octubre, 27 d’octubre i 3 de novembre.
Horari: 19h a 20:30h
Lloc: La Central del Raval
Preu: 75 € (5 sessions)

Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01

Les inscripcions només seran definitives una vegada s’hagi efectuat el pagament del curs.
Els antics alumnes  tenen un 5% de descompte. 
Després de la primera sessió, no es reemborsarà l’import del curs. En cas de no poder assistir al curs, caldrà avisar amb un mínim de 48h d’antelació. En cas contrari, es reemborsarà només la meitat de l’import. 
Si les circumstàncies ho requereixen, la programació dels cursos pot ser modificada. 
La targeta de client és vàlida pels cursos de l’Acadèmia.

 

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".