Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

Tocar el món (Introducció informal a la pintura), de Norbert Bilbeny

EDITORIAL LAPISLÀTZULI

Dimarts, 7 de novembre de 2017, 19h30 La Central del Raval
Deia Picasso que l’art és una mentida que ens permet dir la veritat. L’art ens dóna la distància necessària per parlar de la vida i de les coses, ens permet expressar-nos de moltes maneres, interpretar la realitat.
 
Tocar el món és una aproximació informal a la pintura, un tractat curt i sucós a través de la llum, una recerca de la bellesa.
 
El professor Norbert Bilbeny aborda aquest assaig sobre la pintura des de posicions allunyades dels tòpics i del criticisme artístic establert, interrelaciona l’art pictòric amb la filosofia, la literatura o la música, ens apropa a l’ofici de pintar i ens revela de quina manera els grans creadors de la història han intentat tocar el món.

Norbert Bilbeny (Barcelona, 1953): Professor, escriptor, pintor abstracte, filòsof i humanista. És catedràtic d’ètica a la Universitat de Barcelona i fou degà de la seva Facultat de Filosofia. Membre de la Generació de la Ruptura, grup de filòsofs catalans molt actiu als anys 80, mai no ha deixat d’escriure ni d’ensenyar: ha publicat més de trenta llibres, ha guanyat el Premi Josep Pla (1984) i el Premi Anagrama d’assaig (1997) i ha impartit les seves classes a Catalunya i a diferents universitats dels Estats Units, Mèxic i el Canadà. És coordinador del màster de ciutadania i drets humans.

Albert LLadó acompanyarà l'autor.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �