Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

​Taller d’estampació tradicional japonesa

Furoshiki de Itajimeshibori

A càrrec de Yuna Kono

Dissabte 4 d'abril de 2020 de 2020, de 11h a 13h La Central del Raval
En què consisteix?

És un taller de dues hores en la que decorarem un furoshiki a través d’una tècnica d’estampat japonès. Un furoshiki és una tela quadrangular de Japó, que es fa servir per embolicar i transportar objectes. En els darrers anys aquesta pràctica s’ha estès a Occident en consonància amb el compromís mediambiental i una nova manera de reutilitzar els materials.

Com ho estamparem?
 
L’estampat el farem amb Itajimeshibori.
- Shibori és un art tèxtil de tint per reserva nascut al Japó en el segle VII. La paraula shibori deriva de l’arrel del verb japonés shiboru, que vol dir escórrer, exprimir, pressionar, prémer, amarrar.
- Itajime és una tècnica de shibori que reserva la zona que no es vol tenyir per mitjà del plec, la fixació i la pressió amb fusta.
El color l’extreurem de l’indi que s’obté d’una planta molt abundant a Tokushima Japó.
 
Yuna Kono, dissenyadora tèxtil, nascuda a Tòquio viu a Barcelona des de l'any 2010. Va estudiar estampat japonès a la Universitat de Belles Arts de Tòquio després Disseny i Moda a l'Escola Superior de Disseny Elisava, en els darrers dotze anys ha treballat per preservar i ensenyar les tècniques de l'estampació manual i el disseny tèxtil.
 
Calendari: Dissabte 4 d'abril d'11h a 13h.
Preu: 50 €
Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01

Les inscripcions només seran definitives una vegada s’hagi efectuat el pagament del curs. Els antics alumnes  tenen un 5% de descompte. 
Després de la primera sessió, no es reemborsarà l’import del curs. En cas de no poder assistir al curs, caldrà avisar amb un mínim de 48h d’antelació. En cas contrari, es reemborsarà només la meitat de l’import. 
Si les circumstàncies ho requereixen, la programació dels cursos pot ser modificada. 
La targeta de client és vàlida pels cursos de l’Acadèmia.
 
 
 Inscripción on line
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���