Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

Stephen King en català

Males Herbes i l'Altra Editorial 

Dimarts 16 d'octubre de 2018, 19:30h La Central (c/Mallorca)
Presentació conjunta amb les editorials Males Herbes i L'Altra Editorial per parlar del mestre de la literatura de terror Stephen King, ara sí, en català amb Maria Bohigas i Martí Sales.
  
Torn de nit, Stephen King, Males Herbes

Aquest llibre recull l’essència dels millors anys de Stephen King com a escriptor. Són vint contes escrits entre 1968 i 1977, on descobrim com es va forjar l’univers d’aquest narrador excepcional. Sense palla, sense capítols sobrers, aquests relats conformen una prova irrefutable del talent literari del que anys més tard es convertiria en un dels autors més venuts de tots els temps. Torn de nit aplega algunes de les millors narracions més Stephen King, com «Els nens de les panotxes», «Jerusalem’s Lot», «A vegades tornen» o «L’últim graó de l’escala», en què demostra el seu talent quasi sobrenatural per a explicar històries captivadores. I serem nosaltres, els lectors, els que sentirem una empatia infinita pels seus personatges, fins al punt de compartir-ne els temors.

Escriure. Memòries d'un ofici, Stephen King, L'Altra Editorial

Poques vegades un llibre ha estat tan clar, tan útil i tan revelador com aquest assaig sobre l’ofici d’escriure, que comença amb la peculiar infància d’Stephen King, que ja de ben petit va mostrar un interès inusual i precoç per l’escriptura, i ofereix al lector, a partir d’una sèrie de records d’adolescència i de joventut, una mirada amena i divertida sobre la seva formació. Descriu les eines bàsiques de l’ofici d’escriure, com polir-les i multiplicar-les a còpia de fer-les servir, i acompanya el lector a través d’aspectes crucials de la vida i l’art d’un escriptor, oferint consells pràctics i inspiradors sobre tots els aspectes del procés d’escriptura, des de la trama i la construcció dels personatges fins als hàbits de treball i com encarar el rebuig editorial. Escriure culmina amb el commovedor relat de com la seva necessitat d’escriure el va ajudar a recuperar-se del gravíssim accident que va patir l’estiu de l’any 2000, quan el va atropellar una furgoneta.


Stephen King (Portland, 1947) va estudiar Llengua i Literatura Anglesa a la Universitat de Maine, on va participar activament en les mobilitzacions estudiantils contra la guerra del Vietnam. Va treballar una temporada en una bugaderia mentre publicava contes en diverses revistes, fins que va aconseguir guanyar-se el favor de la crítica i del públic. Stephen King ha escrit més de quaranta llibres, tots bestsellers internacionals, entre els quals destaquen les novel·les CarrieEl resplandor i Misery (totes tres portades al cinema). L’any 2000 va publicar Escriure. Memòries d’un ofici, un assaig sobre el procés d’escriptura. El seu estil efectiu i directe i la seva capacitat per a ressaltar els aspectes més inquietants de la vida quotidiana l’han convertit en el mestre de la literatura de terror. Viu a Bangor, Maine.
 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���