Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Relacions e/afectives

Explora el nostra catàleg!

Lectures pel confinament
Durant aquests dies de confinament un dels temes que s’ha comentat més són les relacions afectives: les parelles, les cures i els festeigs interruptus. Mentre que unes hi veuen una oportunitat per buscar noves connexions o consoliden els seus afectes, d’altres estiren la cintra mètrica en favor de la convivència.
 
Us proposem lectures que exploren les relacions a/efectives, de mares i filles, germans, amics, parelles i matrimonis. Buscant ampliar l’imaginari dels afectes, per no desesperar en l’intent i trobar nous escenaris pel nostre desig.
 
Tots els títols estan disponibles per a la compra online. Per accedir a la compra online t'ho posem fàcil amb aquestes instruccions, si tens dubtes o consultes sobre la teva comanda ens pots escriure a: serveisminims@lacentral.com
 
A causa dels festius de Setmana Santa, a partir de dia 9 d'abril repartirem les últimes comandes de Barcelona. El dimarts 14 reprenem l'activitat dels enviaments amb normalitat i atenem les de fora de Barcelona.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���