Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Presentació de Boulder d'Eva Baltasar

Inscripcions presencials i per Zoom

Club Editor

Dijous 9 de juliol de 2020, 19h La Central del Raval
La protagonista de Boulder és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l’oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones. Fins que una la reté, se l’emporta entre les quatre parets d’una casa i l’embarca en la gestació assistida d’una criatura. ¿Què en farà, la maternitat, de l’amant coneguda en un bar? ¿I què farà ella a la gàbia?

Dos anys després de Permagel i d’un viatge a través de mitja dotzena de llengües, l’obra de Baltasar torna a atracar entre nosaltres amb una heroïna com només sap crear-les ella: camuflada amb un nom geològic —el de les roques solitàries enmig del mar— i perfectament intractable, si no fos que caus als seus peus.

 
Us animem a participar en la conversa entre l'escriptora Eva Baltasar i l'editora Maria Bohigas, acompanyades per la directora de La Central Marta Ramoneda, dijous dia 9 de juliol a les 19h. La presentació té un cost de 2 € que es descomptarà del preu del llibre un cop formalitzada la inscripció. El descompte afecta a les edicions catalanes de Boulder i Permagel publicades per Club Editor i a les ediciones traduïdes de l'autora (Boulder i Permafrost)
 
Inscripció a l'esdeveniment presencial:

Per respectar les mesures sanitàries i vetllar per la seguretat de tothom, l'aforament de la sala es redueix i es controlarà per mitjà de la inscripció prèvia. Trobareu el botó d'inscripció presencial al final del text.

Compra del llibre

El llibre es pot comprar online fent clic sobre la portada o directament a la llibreria.

Si la compra es fa a la llibreria, el descompte dels 2 € s'aplicarà sempre que s'acrediti la inscripció a la presentació per mitjà del tiquet que es rebrà al correu.

Per dur a terme la compra online dels llibres podeu fer clic aquí: Boulder  Permagel El descompte s'aplicarà un cop cobrem el llibre. Si dus a terme la teva compra online abans de dia 9 de juliol pots deixar-nos un comentari a la passarel·la de compra per si vols un llibre signat i per a qui. Amb la compra pots rebre'l a casa o venir-lo a buscar a la llibreria triant la modalitat de reserva a llibreria.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre l'acte t'atendrem al correu: comunicacio@lacentral.com
 



Inscripción on line
CURSO COMPLETO
si desea apuntarse a la lista
de espera, clicke aquí
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".