Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

No, de Saïd El Kadaoui Moussaoui

Catedral Books

Miércoles, 26 de octubre de 2016, 19h La Central (c/Mallorca)
El protagonista NO vol tenir fills, NO s’atreveix a viure amb la dona que estima, NO accepta la reclusió dels musulmans en l’Islam, NO aconsegueix dominar la seva addicció al sexe, NO se sent satisfet, NO es considera escindit entre dues cultures i NO tornarà al Marroc.
 
No és un autoretrat, fragmentari i urgent, creat en un moment de crisi, amb la brutal sinceritat de qui està disposat a negar el confort del tòpic fins a trobar la seva identitat partint de totes les coses que no és. Perquè Saïd El Kadaoui Moussaoui defensa a No que tots som molt més que una sola idea, una sola postura, una frase.
 
El protagonista de No explica el seu dia a dia a un amic que ha decidit tornar al Marroc, país d’origen d’ambdós, i ho fa a través d’una estructura de diari íntim en el qual se succeeixen les entrades sense relació de continuïtat, i on el narrador parla de la seva identitat, la immigració, la religió musulmana i l’art, també de filosofia iliteratura, i sobre la condició humana, alhora que aborda sense concessions i amb certa crueltat la seva pròpia trajectòria vital des del present d’un home de quaranta anys que no sap com definir-se més enllà de la negació o del silenci: “Quan li pregunto a aquest ésser corpori que em conforma el que vol, mai no em respon, i això és tremendament frustrant”. 

Iolanda Batallé, directora editorial de Catedral, i David Sánchez, editor del llibre, acompanyaran l'autor.

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �