Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Naturlesung

La natura torna

La Central del Raval
Aquests dies una sèrie de notícies han despertat el nostre interès: porcs senglars baixant carrer Balmes, paons passejant per Madrid, cérvols fent expedicions a Segòvia, ànecs banyant-se a les fonts de Roma o cignes remullant-se als canals de Venècia.

Es parla de la "recolonització" de l'espai urbà per part de la fauna salvatge i fins i tot de què els animals s'estenen "més enllà" dels límits de les seves àrees naturals. El que és ben segur, és que cada dia se senten cantar més ocells diferents i no sabem si és per l'arribada de la primavera, però el cel sona ben animat.

Per contrastar i matissar les idees que es tenen sobre aquesta fauna que separem tant de les nostres ciutats, us proposem una sèrie de lectures per entendre els canvis que es produeixen en els medis naturals, l'impacte de l'ésser humà i alguns consells per conviure i fer valer el que tenim dins de casa: les plantes i els nostres animals de companyia.

A la llibreria sempre hi entra algun ocell il·lustre, que desorientat i atabalat per les seccions acaba sortint, però mai sense aprendre alguna cosa nova! Hem tingut pardalets, coloms i tórtores. En aquests moments del confinament ja no sabem quina espècie ens vindrà a visitar, ens hem imaginat un cérvol, esperem que no els agradi rosegar paper. Bona lectura!

Tots els títols estan disponibles per a la compra on-line. Per accedir a la compra online t'ho posem fàcil amb aquestes instruccions, si tens dubtes o consultes sobre la teva comanda ens pots escriure a: serveisminims@lacentral.com
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���