Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���
La Central del Raval

Mira't bonic! 

Treballem l'auto-coneixement

Babidi-bú

Dissabte 9 de febrer de 2019, 12h La Central del Raval
Taller amb miralls, inspirat en el conte Rona se mira. La Rona és una nena curiosa i molt desperta, que quan es mira al mirall descobreix quelcom nou. Arrel d’això, viu situacions incòmodes, obstacles que supera amb el recolzament de la seva família, els seus amics, la seva mestra i, sobretot, d’ella mateixa. Durant la història, sent emocions de tots els colors i se n’adona de que té limitacions però també virtuts i es va aprenent a acceptar i valorar, a ella i al seu entorn.

El taller convida als nens i nenes a mirar-se al mirall com la protagonista de la història, i descobrir dificultats i fortaleses. El taller es composa de 5 activitats que els petits i els seus acompanyants realitzen amb miralls i retoladors de guix. Amb els exercicis es pretén treballar diferents capacitats, que van des de la introspecció al reconeixement dels altres. Després de cada exercici, hi ha un espai per a compartir i reflexionar.

Capacitats que es treballen: autoconeixement, empatia, reflexió, expressió, autoestima , estima envers els altres.
Activitats: el meu mirall, l’autoretrat, les dificultats, les fortaleses, el mirall de l’altre.
Propòsits: mirar-nos i reconèixer-nos, acceptarnos i adonar-nos de que tots tenim limitacions, valorar-nos i compartir les nostres virtuts a desenvolupar, reforçar l’autoestima i els vincles entre pares/mares, cuidadors/res i fills/filles.


Activitat gratuïta, a partir de 5 anys
Informació i reserves a: infantil@lacentral.com
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���