Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

Memòria i vinyetes 

Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Dijous, 24 de maig de 2018, 19h La Central del Raval
Vuitè volum de la col·lecció "Eines de memòria", dedicat als còmics, un mitjà atractiu que ha estat menystingut en la seva voluntat de difondre continguts històrics. Les onze propostes didàctiques i els articles que les acompanyen formen un conjunt molt valuós, que vol esdevenir una referència i una guia per a la difusió de la memòria històrica i de la novel·la gràfica entre els joves. Adreçada als professionals de l'educació, peça fonamental en la creació d'una societat democràtica i coneixedora del seu passat, el còmic vol ser un recurs cada cop més present i utilitzat a l'aula.

A càrrec de Marc Charles, crític i  divulgador; David Fernández de Arriba, autor del llibre i creador del bloc Historia y  Cómic  i Pepe Gálvez, guionista, crític i teòric de còmic. Els acompanyarà Kim , dibuixant i autor d'obres com  Nieve en los bolsillos, El ala rota El arte de volar.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �