Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

L'ordre de les coses, de Carles M. Sanuy

Premi Ciutat de Palma de poesia 2017

El Gall Editor

Dijous 14 de març de 2019, 19h La Central del Raval
D’una banda, temprar el vers, acerar-lo. Desproveir-lo de tot allò que li és accessori o prescindible. De l’altra, modelar el llenguatge col·loquial, adaptar-lo a l’estructura mètrica sense que perdi la seva natura prosaica i pervertir-ne, així, el model estròfic.

Carles M. Sanuy (Balaguer 1959). El 1985 publica el seu primer llibre, Historia circular(Columna). El 1990 guanya els Jocs Florals de Barcelona amb la ‘suite’ El Vast Desert, publicada l’any següent en edició bilingüe (català i castellà) per Edicions Subcutànies i incorporada més tard al llibre Jardins d’Al Balaqí (Columna 1997). El 2006 publica el poema Àyera acompanyant un gravat de Benet Rossell en una edició de col·leccionista que porta el mateix títol: Àyera. (Ed. Milenio/Morphosi PCC. Lleida 2006). El 2007 publica el llibre De les llacunes ermes(Curbet editors. Girona), amb ideogrames de Benet Rossell, i el poema Any nou, inclòs a la carpeta Nadala 2007 (Fundació Josep Guinovart. Agramunt). El 2009 publica Les ciutats i els homes (Labreu, Barcelona 2009).
El seu darrer llibre —La condició lítia (AdiA edicions. Calonge 2017)— va obtenir el premi Bernat Vidal i Tomàs 2017, convocat per l’Ajuntament de Santanyí.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���