Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Llibres de cuina

Un bon tast del nostre catàleg!

Receptaris pel confinament
Amb això del confinament ens hem hagut d'enfrontar amb els fogons sense treva, ja esteu preparades? Les xefs de sempre deuen estar desplegant les seves habilitats, mentre d'altres s'esforcen per anar més enllà de bullir-fregir. Nosaltres us hem preparat una selecció amb algunes de les últimes novetats de llibres de cuina tant per iniciar-se a la cuina com per aprofundir i descobrir noves variants.

En primer lloc, per mantenir-nos en forma, us oferim alguns llibres de nutrició i menjar saludable que necessitarem aquests dies. Com que la salut no està renyida amb el plaer, hem afegit alguns receptaris clàssics i moderns per donar idees a qui s'iniciï a la cuina i ampliar coneixements a les expertes.

El pa i els fermentats també ocupen un lloc destacat a la llista. Molts de nosaltres tindrem temps de veure treballar les colònies de bacteris beneficiosos que requereixen cura – o almenys una mica d'atenció-. També hi trobareu algun recorregut per receptaris de llocs llunyans, per sortir mentalment de la cuina i el sofà.

I per acabar, un apartat amb enormes enciclopèdies de postres, el millor per repassar les nostres competències, entretenir als companys de pis ociosos i gaudir amb la ingesta dels dolços més famosos del món.

Hem habilitat la compra on-line, tots els títols que us oferim estan disponibles per a la compra web. Per qualsevol consulta, ens podeu escriure a l'adreça serveisminims@lacentral.com

Pd: Aquí van tres llibres sobre vins imprescindibles. Recorda que l'acohol s'ha de consumir amb moderació però els llibres amb voracitat.

Bon profit!
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���