Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

L'hora de les decisions. Cartes 1950-1960, de Josep Pla i Jaume Vicens Vives 

Destino

Dilluns 11 de novembre de 2019, 19h La Central (c/Mallorca)
L’hora de les decisions aplega totes les cartes que es conserven de les que es van escriure Josep Pla i Jaume Vicens Vives (un total de cinquanta-sis documents), més una dotzena d’altres corresponsals (Josep Quintà, Florentino Pérez Embid, Josep M. Cruzet, etc.) que ajuden a contextualitzar el diàleg entre l’escriptor i l’historiador. La dècada dels cinquanta, i encara (després de la mort prematura de Vicens) la dels seixanta, va ser per a aquells dos grans personatges l’autèntica hora de les decisions: el moment de provar de veure quin podia ser el futur del país i com deslliurar-lo del pes de Franco i del franquisme.


Amb la participació de:  Jordi Cornudella, editor literari del Grup62; Xavier Pla, director de la Càtedra Josep Pla de la U. de Girona;  Jordi Amat, escriptor i crític; Joaquim Nadal, catedràtic d'Història de la U. de Girona i autor del pròleg
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���