Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

L'home del barret, de Berta Jardí

Univers 

Dilluns 7 d'octubre de 2019, 19h La Central (c/Mallorca)
Quina història amaga l’home del quadre que va pintar Joan Miró el 1918 i que ha acabat en un museu de Texas? Des que Joan Miró el va pintar l’any 1918, el quadre es va dir successivament El xoferL’home del barretLe chauffer i Man with a derby. Ara és Portrait of Heriberto Casany i es troba exposat al Kimbell Art Museum de Fort Worth, Texas. Però quina és la història d’aquest quadre? I la de l’Heribert Casany,
l’home del retrat? Berta Jardí esbossa amb unes pinzellades la vida del seu protagonista, un testimoni marcat per la història i pels convulsos anys trenta, però, sobretot, per l’amistat que el va lligar a Joan Miró. El retrat que aquest li va fer estava destinat a sobreviure’l, i rescatar-lo, ara, de l’oblit del pas del temps.

Sugerencias de consulta:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���