Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

L'Acadèmia fa 10 anys. 
Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Dissabte, 14 de desembre de 2019, A partir de les 11h La Central (c/Mallorca)
Amb motiu del X aniversari de l'Acadèmia de La Central, us convidem a passar el matí de dissabte 14 de desembre amb nosaltres!


A les 11h:

- Projecció dels vídeos de presentació dels nous espais de La Central del Raval: 
La Casa del Cura, d'Elena Martín i Fani Manresa
Capítol 1. La llibreria
Capítol 2. La història
Capítol 3. El jardí
Capítol 4. La casa
Capítol 5. El bar


A les 12h:

Alguns dels docents de l'Acadèmia de La Central com Marina Garcés, Juan Pablo Villalobos, Joan-Carles Mèlich, Miqui Otero, Roger Aluja, Ester Jordana participaran en la xerrada:

"Sense crèdits: la importància de l'educació al marge de les institucions".


A les 13h:

Actuació del trio de jazz Pol Padrós (trompeta) / Pau Sala (contrabaix) / Ivo Sans (percussió)
+ Aperitiu a càrrec del nou BarCentral!


Pol Padrósnascut a La Garriga,  completa els estudis de grau mig a l’escola Taller de Músics i obté el títol superior de Jazz a l’Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC). Completa la seva formació com a trompetista i improvisador amb Benet Palet, Gonzálo Álvarez  i algunes classes magistrals de Peter Evans, Nate Wooley i Ralph Alessi.
Experiència en  Big Band actuant amb BJO, Big Band Jazz Cava de Vic, Free Spirits Big Band, OJO (Original Jazz Orquestra), Voodo Children de Toni Vaquer, Big Banana, Big Band de Terrassa, Big Band del Maresme. Com a improvisador ha actuat amb Agustí Fernández, David Murray, Paul Stocker, Perico Sambeat, Marc Miralta, Masa Kamaguchi, Axel Dörner, Tom Chant, Ramón Prats, Marco Mezquida, Julián Sánchez, Albert Cirera entre d’altres.

Ivo Sans, és músic i artista plàstic resident a Barcelona. Va viure 10 anys a Brussel·les on va treballar amb músics com Erik Vermeulen, Michel Massot, Zahava Seewald, Herb Robertson o Marc Ribot. El seu grup ISCCJMKMB ha publicat quatre gravacions, la darrera de les quals Pragmata (Underpool, 2017). També fa part del grup Sai Trio amb el pianista Agustí Fernàndez i la bailaora Sònia Sánchez, fent concerts per Catalunya i en festivals internacionals a Irlanda, Suècia, Polònia i Corea del Sud. Actualment compagina dues residències musicals, a la Sala Artte i al Menjador de la Beckett amb altres concerts a Espanya i a Europa. Ha exposat la seva obra plàstica a la Kitai Gallery, a Tòquio (2006 i 2011) i a Ars Santa Mònica (2015). Actualment imparteix cursos a l'Acadèmia de La Central.

Pau Sala (Barcelona, 1984). Titulado por el Conservatorio del Liceo de Barcelona, donde estudió con David Mengual, Horacio Fumero, Dani Pérez o Jon Robles, entre otros profesores. Ha participado en una gran variedad de formaciones jazzísticas de la ciudad de Barcelona con las que ha realizado distintas grabaciones. Ha colaborado ocasionalmente con músicos como Jorge Rossi, Perico Sambeat, Jon Robles, Marco Mezquida, Ramón Prats, Adrià Plana, Santi De la Rubia o Toni Saigi, entre otros. 
 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���