Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

La Nit de les Llibreries 

Dijous 18 d'octubre de 2018, de 19h a 23h La Central (c/Mallorca)
Entendre les llibreries com a agents culturals vius, actius, imprescindibles, és el que va empènyer el Gremi a treballar una proposta que sumés interès al programa oficial. Així va néixer la "Nit de les Llibreries", una oferta diversa, lliure, escampada pels barris, que ha de brindar un ventall d'activitats a l'entorn de les temàtiques de la Biennal, afegint-hi valor i servei a la ciutadania.

Una vintena de llibreries han preparat, per a la nit del 18 d'octubre, un seguit de propostes variades que acostaran, des de la proximitat que representen els seus establiments, els temes centrals de debat i, alhora, la personalitat diferenciada de cadascuna d'elles. Identificar llibres i persones per a la reflexió i el debat. La descoberta de la llibreria com a centre d'interès crític, proper, central, obert cada dia de l'any. La visibilització de l'assaig, el pensament i les arts. La participació activa.


La Central del Raval:

19h Presentació de Philip Hoare / Festival Liternatura

21h Ivo Sans & The Fingerhuts
Jaume Ferrer - saxo tenor
Masa Kamaguchi - contrabaix
Ivo Sans - bateria


La Central (C/Mallorca):

19.30h Homenatge a Josep Fontana
Xavier Domènech 
Jordi Maluquer de Motes
Gonzalo Pontón
Borja de Riquer

21h Connexió SL


 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���