Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Recordar Clave

Nuevo usuarioLa Central del Raval

La meva mà és un arbre!

De Puena Planta Market 

Amb MIMA TEATRE

Dissabte 25 de maig de 2019, 11h La Central del Raval
Hi ha molt arbres als boscos, a les muntanyes i també als carrers, però cap és tan original com aquest! Amb la silueta del teu braç i fulles seques, podràs crear un quadre amb un arbre molt bonic i personal.

Els dies 24 i 25 de maig celebrem el festival d'ecologia urbana De Buena Planta Market al jardí de La Central del Raval, hi haurà parades, conferències i tallers pels més petits.

Activitat gratuïta per a nens i nenes de 3 a 7 anys
Inscripció prèvia a: infantil@lacentral.com


A més d'aquesta activitat i partir de les 11 podreu passar al taller Entre tots fem un bosc: amb fulles de tots els colors i tamanys crearem, entre tots els qui vulguin participar, un bosc amb grans arbres i petits animalons: esquirols, eriçons, conills i ocellets. Però tots, tots fets amb fulles!
Us animeu? Tallers a càrrec de MIMA TEATRE.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���