Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

La bombeta i la seva ombra CANCEL·LAT

Com generar idees per a còmics

Taller a càrrec de Max

Dissabte 24 de març de 2018, d'11h a 14:30, de 16h a 20h La Central del Raval

On són les (bones) idees? Per què no les trobo?
Una jornada de xerrada, discusió i pràctiques exploratories de diversos métodes per a generar i desenvolupar idees per a historietes.


La bombeta: una metàfora resplendent /  Imaginar és produïr imatges / Teoria i discusió de l’ombra /  Pràctica del métode del mapa conceptual: establir connexions / Recursos: els quatre diccionaris /  L’embolicaire de les cruïlles o la paradoxa com a productora de sentit.
 
 
Max (Francesc Capdevila). Barcelona, 1956.
Autor d’historietes i il.lustrador, amb una trentena llarga de còmics publicats des dels seus inicis a la revista el Víbora, als anys 80. Ha obtingut el Premio Nacional de Cómic 2007 i el Gran Premi del Saló del Còmic de Barcelona 2000, entre d’altres. El seu darrer llibre és “El tríptico de los encantados”, un còmic sobre l’obra de El Bosco per encàrrec del Museo del Prado. Actualment publica una tira setmanal a Babelia, suplement cultural del diaro El País.
 
http://max-elblog.blogspot.com.es/
www.maxbardin.com
 

Calendari: Dissabte, 24 de març, d'11h a 14:30h i de 16h a 20h
Preu:  60 euros
Informació i reserves: academia@lacentral.com / 935504601 
 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���