Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Històries del Raval

Concurs literari

Coordinat per Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos

De l'1 d'abril al 10 de maig La Central del Raval

Tens entre 15 i 18 anys i vius o estudies al Raval? Participa! 
Si tens una història, tens una història a explicar.BASES DEL CONCURS:


1. Els escriptors Juan Pablo Villalobos i Miqui Otero, la llibreria La Central i els instituts Milà i Fontanals i Miquel Tarradell us proposen participar en el 1è Concurs literari i taller de narrativa Històries del Raval. 

2. Poden participar tots els joves d’entre 15 i 18 anys, que visquin o estudiïn al barri del Raval

3. Els textos presentats han de ser relats inspirats en la vida en el barri del Raval. És recomanable que aparegui la vida familiar, l’escolar, l’íntima, però també els espais públics del barri. S’acceptaran textos que pertanyin als gèneres de conte, crònica, autobiografia i diari. 

4. Els textos han de tenir una extensió màxima de 5 pàgines, escrites en català o castellà, en full Din-A4 i amb lletra Arial de cos 12. 

5. Els textos es poden entregar fins el 10 de maig, a La Central del Raval (en un sobre amb el nom del concurs) o als instituts Miquel Tarradell o Milà i Fontanals. 

6. El jurat escollirà un mínim de 6 i un màxim de 12 guanyadors. 

7. El jurat estarà integrat per una representant de cada institut, una representant de La Central, els escriptors Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos. 

8. Els premis es lliuraran el divendres 7 de juny de 2019, als jardins de La Central del Raval. 

9. PREMI: un taller d’escriptura que es durà a terme a La Central del Raval a partir del mes d’octubre de 2019, i tindrà una duració de 2 mesos (8 sessions setmanals de dues hores). 

10. El taller serà impartit pels escriptors Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos, i comptarà amb la presència d’altres escriptores convidades, així com de figures del món editorial. Com a resultat del taller, es publicarà una antologia amb els textos, que tindrà el suport d’editorials de la ciutat. El procés d’edició d’aquest volum formarà part del curs. 


Amb la col·laboració de les editorials ANAGRAMA i BLACKIE BOOKS.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���