Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

Gabinet de lectura - Tardor 2017

Marta Ramoneda i Molins

Els dimarts a partir del 17 d'octubre de 2017, de 19:30h a 21h La Central (c/Mallorca)

Amb els gabinets de lectura el que pretenem és compartir l'experiència de la lectura per provocar un anar i venir entre l'àmbit més privat i silenciós i la conversa i l'intercanvi de coneixements a viva veu, segurs que aquest entrar i sortir d'un mateix ens permetrà entendre moltes més coses d'un llibre.
La tria de les obres és del tot eclèctica, regida pel criteri ineludible de la qualitat literària; implica donar cabuda als escriptors joves, a les novetats més interessants i sobretot recuperar les meravelles que s'amaguen entre els llibres de fons.
La prova de què l'experiència de compartir la lectura entre autors, traductors, editors, crítics i lectors empedreïts aporta noves maneres de rebre i comprendre la narració és que ja portem un centenar de gabinets.


Programa

17 d'octubre: Vivian Gornick, Vincles ferotges Apegos feroces. Amb Gemma Ruiz
31 d'octubre: Serguéi Dovlátov, El parc Retiro. Amb Miquel Cabal
14 de novembre: María Belmonte, Los senderos del mar. Amb l'autora
28 de novembre: August Strindberg, Tot sol. Amb Carolina Moreno, traductora de llibre i Josep M. Muñoz, editor de L'Avenç.
12 de desembre: Raül Garrigasait, Els estranys. Amb l'autor


Coordinadora: Marta Ramoneda Molins és directora de la llibreria La Central.

Calendari: Els dimarts 17, 31 d'octubre, 14 i 28 de novembre i 12 de desembre, de 19:30h a 21h.
Preu: 60 euros (5 sessions)
Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01Inscripción on line
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".