La Central (c/Mallorca)

Gabinet de lectura 

Marta Ramoneda

Els dimarts alterns, del 19 de gener al 30 de març de 2021, 19:30h a 21h La Central (c/Mallorca)
Amb els gabinets de lectura el que pretenem és compartir l'experiència de la lectura per provocar un anar i venir entre l'àmbit més privat i silenciós i la conversa i l'intercanvi de coneixements a viva veu, segurs que aquest entrar i sortir d'un mateix ens permetrà entendre moltes més coses d'un llibre.
La tria de les obres és del tot eclèctica, regida pel criteri ineludible de la qualitat literària; implica donar cabuda als escriptors joves, a les novetats més interessants i sobretot recuperar les meravelles que s'amaguen entre els llibres de fons.
La prova de què l'experiència de compartir la lectura entre autors, traductors, editors, crítics i lectors empedreïts aporta noves maneres de rebre i comprendre la narració és que ja portem un centenar de gabinets.

Programa

- 19 de gener: Judith Schalansky, Inventari de coses perdudes. Més llibres

- 2 de febrer: Patrick Modiano, Dora Bruder. Angle editorial / SeixBarral

- 16 de febrer: Chantal Akerman, Una familia en Bruselas. Tránsito. Acompanyats per Diana Toucedo, cineasta.

- 2 de març: Sara Stridsberg, La facultad de los sueños. Nórdica 

- 16 de març: Bohumil Hrabal, Jo que he servit al rei d'Angalterra / Una solitud massa sorollosa. GalaxiaGutenberg (català i castellà).

- 30 de març: Miqui Otero, Simón. Blackie Books.

Preu: 90 € (6 sessions)

Properes sessions *inscripcions per obrir, més informació a: academia@lacentral.com
27 d'abril: Federico Falco: Los llanos
25 de maig: Marta Carnicero: Coníferes / Coníferas

Funcionament
- El curs té dues modalitats: presencial i telemàtica.
- La professora durà a terme la classe des de La Central de C/Mallorca amb un nombre reduït d'alumnes (respectant l'aforament establert per llei) i la resta d'inscrits que no vulguin o puguin seguir la classe presencialment ho faran des de casa.
- Hem instal·lat càmeres i micròfons de manera que les persones que no hi assisteixin puguin veure, sentir i intervenir en la sessió. Si les normes decreten unes restriccions més estrictes, es farien només telmàticament.
- La versió online de cada curs es durà a terme mitjançant la plataforma Zoom.
- Uns dies abans de l'inici de les classes els alumnes rebran unes instruccions per accedir al curs i les claus de Zoom, de manera que, si algú té dificultats pot fer-nos consultes prèvies al dia de la classe.

Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01

*Curs impartit en català

Les inscripcions només seran definitives una vegada s’hagi efectuat el pagament del curs.
Els antics alumnes  tenen un 5% de descompte. 
Després de la primera sessió, no es reemborsarà l’import del curs. En cas de no poder assistir al curs, caldrà avisar amb un mínim de 48h d’antelació. En cas contrari, es reemborsarà només la meitat de l’import. 
Si les circumstàncies ho requereixen, la programació dels cursos pot ser modificada. 
La targeta de client és vàlida pels cursos de l’Acadèmia.PRESENCIAL
ONLINE
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".