Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Filosofia confinada

Explora el nostre catàleg

Lectures recomanades
Aquests dies de confinament han anat sorgint nous debats al voltant de la pandèmia, s'han tractat temes com a la crisi ecològica, l'Estat, el control, el treball, la informació o la seva manipulació. Pensadores de tot el món han escrit sobre com ens enfrontem a una contemporaneïtat incerta i si realment es pot escriure sobre un present inacabat.

Recuperem alguns dels títols que conformen un corpus de pensament divers i plural, aplegant veus del passat i aportant reflexions presents per afrontar un futur erràtic.

Tots els títols estan disponibles per a la compra on-line. Per accedir a la compra online t'ho posem fàcil amb aquestes instruccions, si tens dubtes o consultes sobre la teva comanda ens pots escriure a: serveisminims@lacentral.com
 
 

Sugerencias de consulta:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���