En construcció
46è Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat 2020

En construcció
Contreras Coll, Núria En construcció 11,00 €
24.1.2022
19h
La Central (c/ Mallorca)

En construcció
46è Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat 2020

Presentación a cargo de la autora Núria Contreras Coll y Míriam Cano
Os invitamos a la presentación del libro En construcció, 46º Premio de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat 2020, de Núria Contreras Coll. El evento será lunes 24 de enero a las 19h en La Central de c.Mallorca, a cargo de la propia autora y Míriam Cano.


Para acudir a la presentación, es indispensable la inscripción previa mediante el botón de INSCRIPCIÓN GRATUITA. La cita previa garantiza la asistencia al acto. En caso de no formalizar la inscripción no podemos garantizar la plaza. Al final del texto encontraréis un breve resumen explicativo.

Sobre el libro

(CAT) En un moviment que no és lineal, sinó cíclic, la identitat es contorsiona en una dialèctica de canvis sense fi; cerca el seu centre i s’allunya de formes de dir —i de fer— imposades en un procés de coneixença nòmada, escapant a tot sentit teleològic i trobant-se en perpètua construcció.

COSSOS

En una col·locació imprecisa
del teu cos sobre el meu
ha aparegut el que som.

Et descobreixo tot vibrant
de paraules que no entenc,
i jo aparec i reclamo ara
tot l’absurd significat
que havia rellogat en tu.

Fixa’t que no té sentit
que insistim a encaixar-nos
un damunt de l’altre,
com acoblant-nos.

Doncs se’ns fa frontera
el mur de cada un
que no podem
desmentir.


Sobre Núria Contreras Coll

L’escriptura sempre se li ha presentat com la primera forma d’entrar en diàleg amb allò que l’envolta i amb ella mateixa, i la forma poètica, com el canal que millor ho pot expressar. Graduada en Estudis Literaris (UB) i màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (UPF), actualment treballa en una tesi doctoral al voltant de la pensadora María Zambrano. Guanyadora del 46è Premi de Poesia Martí Dot, En construcció és el seu primer llibre.
 
Información de interés sobre la presentación
 
- Aforo limitado
- Para inscribirse al acto es necesario clickar sobre el botón INSCRIPCIÓN GRATUITA y darse de alta en la web. En el caso de que se disponga de cuenta web, por compras o inscripciones previas, solo hará falta introducir los datos, la reserva quedará reflejada en el apartado mis reservas, de la cuenta web. Además se enviará un correo de confirmación.
- Las entradas son nominales, únicamente se puede realizar una reserva por persona.
- Para el día de la presentación, comprobaremos las inscripciones a la entrada del acto, se puede presentar el correo de confirmación o dar nombre y apellidos. 
- La cita previa garantiza la asistencia al acto. En caso de no formalizar la inscripción no podemos garantizar la plaza.
- Día y hora: Lunes 24 de enero a las 19h (La Central c.Mallorca)
 
Para dudas o consultas os atenderemos en citapreviabcn@lacentral.com

Artículos relacionados en nuestro blog

Núria Contreras Coll
Contreras Coll, Núria En construcció 11,00 €

Núria Contreras Coll

En construcció

Por Marina Jiménez

En Construcció és el debut literari de Núria Contreras Coll, poemari que ha sigut guardonat amb el Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat 2020.
 
Mitjançant un llenguatge senzill, els poemes evoquen la relació de l’autora amb la urbs. S’intueix l’angoixa que provoca veure’s ofegada en ella. Es mostra alienada ...

Leer más