Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Recordar Clave

Nuevo usuario

La Central (c/Mallorca)

Els anys galàctics De les tristors en farem fum

Trobada amb Jaume Sisa

Norma Editorial

Dijous 13 de juny de 2019, 19h La Central (c/Mallorca)
Els anys galàctics, de Jaume Sisa

«Desitjo deixar de ser, aleshores soc, perquè només allò que és pot deixar de ser, i aquest ésser que soc actua perquè el meu de-sig es compleixi. Però aquesta acció moguda pel desig de no ser –que no és més que un desig del meu ésser– fa que vegi el meu ésser com algú aliè a mi que encara és, és a dir, soc. Concloc, doncs, que aquest ésser que desitjo deixar soc jo i alhora és un altre. Per tant, hauré de ser un altre per ser jo mateix i així, amb el desig complert, poder deixar de ser.»

—El Viajante, 1996
 
El retrat d’una època en que música era sinònim d’alliberament, descoberta i denuncia. Un homenatge a la Barcelona dels seixanta i els setanta en què hi apareixen els seus personatges més destacats. 
Inclou una playlist amb totes les cançons imprescindibles dels anys galàctics

De les tristors en farem fum, de Jaume Sisa, Cristina Broquetas y Cristina Bueno

Un conte optimista per transmetre als més petits la importància d’acollir i ajudar als que més ho necessiten. En Jaume ha preparat una festa plena de menjar, música i sorpreses, però s’ha quedat sense convidats! La Maria, però, sap a qui poden convidar: hi ha nens d’arreu del món perjudicats per guerres i desastres naturals a qui els encantaria anar-hi. Tot i així, un cop estan tots junts, com s’ho faran ella i el Jaume perquè els nouvinguts es facin amics entre ells?
 

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���