Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���
La Central del Raval

El meu amic té el cabell verd!

De Puena Planta Market 

Amb MIMA TEATRE

Dissabte 25 de maig de 2019, 12:30h La Central del Raval


Tens algún amic o amiga amb el cabell de color verd? Crearem un ninot molt divertit al que veuràs, poc a poc, com li creix gespa verda al cap. Ara! L'hauràs de regar cada dia i anar-li tallant quan el dugui molt llarg!
T'hi animes?

Els dies 24 i 25 de maig celebrem el festival d'ecologia urbana De Buena Planta Market al jardí de La Central del Raval, hi haurà parades, conferències i tallers pels més petits.

Activitat gratuïta per a nens i nenes de 6 a 12 anys
inscripció prèvia a: infantil@lacentral.com


A més d'aquesta activitat i partir de les 11 podreu passar al taller Entre tots fem un bosc: amb fulles de tots els colors i tamanys crearem, entre tots els qui vulguin participar, un bosc amb grans arbres i petits animalons: esquirols, eriçons, conills i ocellets. Però tots, tots fets amb fulles!
Us animeu? 


Tallers a càrrec de MIMA TEATRE.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���