Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �
La Central (c/Mallorca)

El gran libro de las emociones: contacontes i taller amb La Nau Espacial

Duomo Editorial

Dissabte 1 de juny de 2019, 12h La Central (c/Mallorca)

Reconèixer i saber expressar les emocions és fonamental pel desenvolupament dels més petits. La Nau Espacial, centre especialitzat en educació emocional, ens convida a treballar dues d'elles amb un contacontes: la por i la confiança. Per fer-ho els més petits hauran de convertir-se en... granotes! Prepararem les nostres disfresses abans de recórrer un circuit per trobar la nostra valentia i confiança.


La Nau Espacial és un espai que treballem l’educació emocional amb infants a partir del joc. Està formada per un equip humà interdisciplinari; treballem des de diferents perspectives professionals per tal d’obtenir el millor de cada àmbit: la psicologia, l’educació, l’art, la psicopedagogia, la meditació i el món del lleure.

Activitat gratuïta.
Aforament limitat.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �