Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

De Pizzoli al món: Natalia Ginzburg i la universalitat de la intimitat.

Dijous, 30 de març de 2017, 19h La Central (c/Mallorca)


Bona part de l'obra de Natalia Ginzburg, indubtablement una de les veus més importants de la literatura italiana del novecento, ja es pot llegir en català i castellà.
Amb un recorregut literari que es caracteritza per una particular atenció a la vida íntima i a les relacions familiars, sovint de caràcter autobiogràfic, expressats a través d'un llenguatge amable i dolç, és, en conjunt, una veu femenina que reivindica la vida quotidiana, les circumstàncies de l'existència.
Cal celebrar, doncs, la possibilitat d'accedir-hi, de llegir-la, o de rellegir-la, gràcies a les noves traduccions que van apareixent!


Us convidem a aquest petit però necessari homenatge a aquesta gran autora, dijous 30 de març, a les 19h a La Central (c/Mallorca).

Amb la presència de Maria Bohigas (Club Editor), Silvia Querini (Lumen), la poeta i traductora Meritxell Cucurella-Jorba. Comptarem també amb la lectura dramatitzada de l'obra de l'autora per part d'alguns membres de l'Institut del Teatre.
Al final de l'acte,us oferirem una copa de vi d'una petita selecció de vins italians escollits especialment per a l'ocasió! 


Acte coordinat per Noelia Picazo i Oriol Pastor, llibreters de La Central i La Central del MUHBA.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �